Klaus Jensen - Ullerødsvej 6 - 2980 Kokkedal
Telefon +45 4914 4505
Mobil +45 2426 8070
email klaus.jensen@nyisolering.dk
Startsiden Teknisk isolering Bygnings isolering Licitation Virksomheds profil

Kæmpe besparelse på dit årlige brændselsbudget 

Bygningsisolering og efterisolering kan udføres hele året, udefra eller indefra, måske ovenfra eller nedenfra eller ind gennem et lille hul i væggen. Metoderne er mange, men resultatet er altid det samme, du sparer mange penge.. 
Tag dette gratis råd med på vejen: Isolering koster omtrent det samme som du ellers skal betale til oliemanden eller for naturgassen, indtil du ændrer på situationen er det dine penge ned i andres lommer.

NY ISOLERING er kun en opringning herfra, så ring på 4914 4505 eller 2426 8070 til Ny Isolering og få gode råd eller et tilbud.

 

Bygningsisolering. En af de mest besparende investeringer en boligejer kan foretage. 

Men hvor stor er så denne besparelse, og kan det overhovedet betale sig..

Vi kan jo let strø om os med tekniske ord og store forklaringer og få det hele til at se rosenrødt ud, medens kunden, i dette tilfælde måske en privat boligejer kommer til at betale. For nemheds skyld har vi valgt at lade Rockwool A/S dokumentere dette for os. Med henvisningen nedenfor kommer du til Rockwools website hvor du finder en beregningsoversigt, der med det samme kan vise dig i kroner og øre, hvad du kan hente ind igen ved at isolere eller efterisolere din bolig. Herefter kan du komme tilbage og tage stilling til om det er umagen værd. Har du brug for et gennemsyn og en professionel vurdering af, hvordan situationen er i din bolig, kan du kontakte Klaus Jensen for sådan en gennemgang. Med mange års erfaring i isoleringsbranchen og leverandør til størstedelen af entreprenører og virksomheder på Sjælland er du i gode hænder.